Skip to main content
main-content
Top

03-10-2021 | Psychologie | Nieuws

Lancering 'Hoofdzaken' - ter bevordering van hersen- en/of psychische gezondheid

30 september lanceerden de Hersenstichting, MIND en ZonMw het Manifest Hoofdzaken. Doel is om samenwerking te bevorderen tussen disciplines als psychiatrie, psychologie en neurologie, alsook met patiënten en hun naasten, onderzoekers, zorgprofessionals, bedrijven, maatschappelijk en overheidsorganisaties en kennisinstellingen.

Het is de bedoeling om hersen- en psychische aandoening beter te begrijpen, voorkomen en te behandelen. Door combineren van kennis, het realiseren van oplossingen voor patiënten en het delen van data.

De ambitie is om langer in goede gezondheid te leven, door de aanpak van hersen- en psychische aandoeningen. Koniging Maxima was aanwezig bij de lancering van het Manifest Hoofdzaken.

Bron: HoofdzakenOnze productaanbevelingen

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Beeldrechten