Skip to main content
main-content
Top

08-09-2016 | Psychologie | Nieuws

Funda-oprichters starten zoekwebsite voor zorg

Marijn Pijnenborg en Marque Joosten, medeoprichters van huizensite Funda, zijn een nieuwe website gestart waarop allerlei zorgaanbieders, waaronder psychologen, kunnen worden gevonden. Het nieuwe platform heet Solvo en is al online.

De informatie van zorgverleners wordt opgesteld en gecontroleerd door een van de vijftien medewerkers van Solvo, zo meldt het FD. De site is in februari van start gegaan en het aantal aangesloten zorgverleners staat op 925. Zorgverleners betalen een bedrag vanaf 29,95 euro per maand om zich op de site te mogen presenteren.

De verschillende beroepsverenigingen zijn nog niet onverdeeld enthousiast over het initiatief. Zo laat de Federatie van Medisch Specialisten aan het FD weten op dit moment geen toegevoegde waarde te zien in de site. Ook de Landelijke Huisartsen Vereniging reageert terughoudend. De Patiëntenfederatie Nederland laat weten wel ruimte te zien voor een site als Solvo, aldus het FD.

Bron: Skipr.nl

Gerelateerd

Aanbevolen

wo | Tijdschrift

Psychopraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergroten.


Tip: De ondernemende Psychotherapeut, 2e druk. Ga naar de BSL Shop voor bestelinformatie >>


Onze productaanbevelingen

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.