Skip to main content
main-content
Top

19-05-2017 | Psychologie | Nieuws

Ding mee naar de Denkbeeldprijs Dementie

De kracht van goede dementiezorg zit vaak in het persoonlijke: verzorgenden die dingen bedenken die de kwaliteit van leven van hun bewoners verbeteren, wijkbewoners die samen passende ondersteuning organiseren voor thuiswonende mensen met dementie, deskundigen die toegang tot hulp en informatie laatdrempeliger maken en mensen met dementie en hun mantelzorgers die hun kennis als ervaringsdeskundige inzetten.


Bent u zo iemand die met een goed idee rondloopt om de zorg voor mensen met dementie te verbeteren of hebt u al een project opgestart dat u verder zou willen uitbouwen? Dan is er goed nieuws: u kunt een prijs winnen, de Denkbeeldprijs Dementie 2017.

De prijs

De prijs zal worden uitgereikt op het Nursing Dementiecongres op 9 november a.s. en bestaat uit een kunstwerk ter herinnering, een bedrag van € 1.500,- en een artikel in Denkbeeld waarin het winnende project in het zonnetje wordt gezet.

Voorwaarden

De voorwaarden om te kunnen meedingen naar de Denkbeeldprijs Dementie 2017 zijn op te vragen via Denkbeeld@bsl.nl. De inzendingstermijn sluit op 1 oktober 2017.

De Denkbeeldprijs Dementie 2017 wordt beschikbaar gesteld door het bestuur van de Stichting Denkbeeld vanuit een fonds dat is gevormd uit geld van de voormalige Vereniging voor Psychogeriatrie (VPG) en Stichting Wonen met dementie.​​​​​​​

Aanbevolen

Tijdschrift

Denkbeeld

Denkbeeld, tijdschrift voor Psychogeriatrie is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Het tijdschrift schenkt aandacht aan alle problemen die zich in de latere levensfaOnze productaanbevelingen

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Beeldrechten