Skip to main content
main-content
Top

13-02-2020 | Psychologie | Nieuws

De LVMP sluit zich aan bij P3NL

De Landelijke Vereniging Medische Psychologie (LVMP) sluit zich aan bij P3NL. Daarmee heeft de federatie van psychologen, psychotherapeuten en pedagogen dertien leden. 

Psychologen uit de somatische gezondheidszorg zijn belangrijk, omdat dit past bij de andere kijk op ggz, waar somatiek en psychische zorg nauw verbonden zijn.

De LVMP telt 500 leden en heeft als belangrijkste doelstelling om het specialisme van de medische psychologie in algemene, academische en categorale ziekenhuizen te versterken. 

Behalve de LVMP verenigt P3NL de volgende wetenschappelijke en beroepsverenigingen: de LV POH-GGZ, NBTP, het NIP, de NVGzP, NVO, NVRG, NVVS, VEN, VGCt, VKJP, VPeP en VVP. Bij elkaar hebben de verenigingen nu ruim 38.000 leden.

Bron: P3nl.nl


Onze productaanbevelingen

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Beeldrechten