Skip to main content
main-content
Top

14-11-2016 | Psychologie | E-learning

De afstemmingsfase

Themanummer Tijdschrift voor Psychotherapie 2016/6
Tijdschrift:
Tijdschrift voor Psychotherapie | Uitgave 6/2016
Geschatte tijdsduur:
2uur 0min
Accreditatie is verlopen
Punten:
2

LET OP: 
Voor deze module zijn geen accreditatiepunten meer te behalen.
 

Deze e-learning maakt u in combinatie met het 2016-6 themanummer van Tijdschrift voor Psychotherapie.

De afstemmingsfase vormt in de praktijk de brug tussen diagnostiek en behandeling. Zoals u weet is het heel belangrijk om tot een goede werkrelatie tussen patiënt en hulpverlener te komen en om overeenstemming te krijgen over de doelen en de weg daarna toe. In deze e-learning leert u welke rollen een hulpverlener kan nemen in deze fase, welke effecten dat heeft op die afstemming, hoe je de motivatie van de patiënt in deze fase vergroot, welk aandeel shared decision making hierin heeft en hoe er volgens het Dialoogmodel wordt gewerkt in deze fase.

Leerdoelen
Accreditatiepunten
Over de auteurs
E-learning maken

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

Tijdschrift voor Psychotherapie

Het Tijdschrift voor Psychotherapie biedt informatie over nieuwe ontwikkelingen in de psychotherapie in binnen- en buitenland, over opleidingen, over wetenschappelijk onderzoek, over casuïstiek, over boeken en congressen.

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Beeldrechten