Skip to main content
main-content
Top

19-03-2020 | Psychologie | Nieuws

COVID-19 | Op zoek naar personeel of wilt u zelf een steentje bijdragen?

Medische banenbank (o.m. Vacaturebank psychologie) biedt gratis diensten aan om te helpen in de strijd tegen het coronavirus.

Medisch studenten, oud-zorgmedewerkers en zelfstandigen die iets kunnen betekenen worden nadrukkelijk opgeroepen zich in te schrijven. Wij houden u via een speciale mail-alert op de hoogte van relevante posities.

Ziekenhuizen en zorginstellingen die met spoed op zoek zijn naar personeel kunnen kosteloos een oproep plaatsen op www.medischebanenbank.nl/covid-19/. De code hiervoor is COVID-19.

Medische banenbank heeft een krachtig bereik onder gekwalificeerde medewerkers via onder meer Nursing, V&VN, NTvG en MedNet.

Op deze manier hoopt Medische banenbank te helpen om vraag en aanbod bij elkaar te brengen en de crisis het hoofd te bieden. Meer informatie staat op www.medischebanenbank.nl/covid-19/

Bron: Medische banenbank

Onze productaanbevelingen

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.