Skip to main content
main-content
Top

23-03-2020 | Psychologie | Nieuws

Coronavirus - informatieve links GGZ

We hebben voor u informatie over het coronavirus en de implicaties daarvan voor u als professional in de ggz op een rij gezet. De algemene richtlijnen van het RIVM blijven uitgangspunt. Hieronder vindt u diverse informatieve links gerelateerd aan uw werkterrein:

Online werken

Op afstand werken heeft prioriteit in deze tijden van Corona. Via Testweb kunt u eenvoudig psychologische tests online uitsturen en respons ontvangen. Probeer het eens, als u het nog niet geprobeerd heeft en maak direct een gratis en vrijblijvend proefaccount aan.

Daarnaast biedt Bohn Stafleu van Loghum een tool om digitaal protocollair te kunnen behandelen: Psyprotocol. U stuurt de thuiswerkopdrachten eenvoudig naar de mobiele telefoon van uw cliënt. Handleiding en werkboek zitten in de tool. Psyprotocol biedt 4 protocollen. Meer weten >>

Onze productaanbevelingen

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.