Skip to main content
main-content
Top

12-11-2017 | Psychologie | Nieuws

Bohn Stafleu van Loghum neemt boeken Diagnosis Uitgevers over

Vanaf 1 november 2017 is het boekenportfolio van Diagnosis Uitgevers overgedragen aan Bohn Stafleu van Loghum (BSL).  Eigenaar van Diagnosis Uitgevers, Cees Stavenuiter gaat met pensioen. 

Diagnosis Uitgevers werd vijf jaar geleden opgericht. In die vijf jaar is Diagnosis uitgegroeid tot een uitgeverij met een mooi portfolio, met circa twintig boektitels op het gebied van psychiatrie en algemene geneeskunde. Enkele gerenommeerde auteurs van de boeken zijn Marcel Levi, internist en voormalig bestuursvoorzitter van het AMC, en psychiater Jim Van Os. Ook psycholoog Jan Derksen is verbonden aan Diagnosis.

Voor BSL vormen de uitgaven en auteurs van Diagnosis een mooie aanvulling op het bestaande portfolio met uitgaven voor ggz- en medische professionals.

De boeken kunnen via de BSL Shop worden besteld en zullen op korte termijn toegankelijk worden via  het BSL Psychologie Totaal abonnement en Springerlink / GGZ E-collectie instellingen.

Het gaat om de volgende GGZ boeken:

Bron: www.bsl.nl      

Onze productaanbevelingen

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Beeldrechten