Skip to main content
main-content
Top

13-06-2019 | Psychologie | Nieuws

Ben jij onze nieuwe Neuropraxis redacteur?

De redactie van Neuropraxis zoekt zoekt versterking! Ben jij de redacteur die het leuk vindt te schrijven over praktische en relevante informatie over onderzoek, diagnostiek en behandelmethoden op het gebied van de neurowetenschap, dan horen we graag van je!

Over Neuropraxis

Neuropraxis is het eerste Nederlandstalige tijdschrift dat achtergrond en praktische toepasbaarheid van actueel neurowetenschappelijk onderzoek biedt. Het tijdschrift verschijnt 6x per jaar.

Naast de hoofdredacteur bestaat de redactie uit 7 enthousiaste en deskundige redacteuren, en een eindredacteur. De redactie vergadert vier á vijf keer per jaar, waarvan twee tot drie keer per jaar telefonisch. 

Profiel redactielid

  • Je bent verantwoordelijk voor de redactionele kopij van het tijdschrift en vervult een actieve rol in het vergaren hiervan;
  • je beschikt over een academische achtergrond binnen de psychiatrie, (neuro)psychologie, neurologie, bewegingswetenschappen en/of neuro-anatomie en hebt klinische ervaring; 
  • je hebt ruime redactionele-/schrijfervaring met artikelen met een instrumenteel karakter;
  • je beschikt over een goed netwerk van contacten in het werkveld.

Wat biedt Neuropraxis jou als redacteur?

  • Een inspirerende functie bij een gezaghebbend tijdschrift; 
  • een gedreven, deskundige redactie met veel eigen ideeën en contacten;
  • interessante kennis- en informatie-uitwisseling in een aangename sfeer; 
  • een ruime reiskostenvergoeding.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Yulma Perk, senior uitgever, Bohn Stafleu van Loghum, tel: 06.27852966 of 030-6383862, e-mail: y.perk@bsl.nl

Sollicitaties ontvangen wij graag per mail, met je CV en motivatie, op bovengenoemd e-mailadres. In verband met de vakantieperiode kan het een aantal weken duren voordat je reactie ontvangt.

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van de redactie Neuropraxis, laat het ons weten! 

Aanbevolen

wo | Tijdschrift

Neuropraxis

NeuroPraxis is het eerste Nederlandstalige tijdschrift dat ingaat op achtergronden en toepassingen van actuele neurowetenschappelijke informatie. NeuroPraxis verschaft u praktische en relevante informatie over onderzoek, theorievorming, diagnostiek en behandelmethoden.


Onze productaanbevelingen

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Neuropraxis

Neuropraxis is het eerste Nederlandstalige tijdschrift dat ingaat op achtergronden én toepassingen van actuele neurowetenschappelijke informatie. Er is aandacht voor onderzoek, diagnostiek en behandelingsmethoden.