Skip to main content
main-content
Top

18-02-2019 | Psychologie | Nieuws

25-30 maart: Week van de psychiatrie

De week van de Psychiatrie is van 25 t/m 30 maart 2019. Het thema is 'Zichtbaar?'


Psychische problemen zijn in principe onzichtbaar. Hoewel openheid vaak wordt beantwoord met openheid is het vaak moeilijk om psychische problemen te laten zien. Schaamte en stigmatisering spelen hierbij een grote rol. 

De bedoeling van de week  is om een onzichtbaar stukje zichtbaar te maken. Door met elkaar in gesprek te gaan en samen naar antwoorden te zoeken, zodat er meer openheid ontstaat. En dat dit tot meer begrip en verbinden leidt.

Bron: www.weekvandepsychiatrie.nl

Gerelateerde informatie


Aanbevolen

2015 | Boek

Psychiatrie

Van diagnose tot behandeling

Dit boek geeft een overzicht van de moderne psychiatrie in al haar facetten. Het eerste deel beschrijft de wetenschappelijke principes en methoden van de psychiatrie. Daarbij wordt op evenwichtige wijze aandacht geschonken aan biologische, psychologische en sociale invalshoeken.


Aanbevolen

2018 | Boek

Innovatief leerboek persoonlijke psychiatrie

Terug naar de essentie

Psychiatrie is een prachtvak. In 150 jaar is ook eindeloos veel kennis vergaard. En we hebben slimme structuren bedacht voor het optimaliseren van hulpverlening. Maar zijn we inmiddels niet verdwaald in onze goede bedoelingen? Zien we elk …


Onze productaanbevelingen

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Beeldrechten