Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2011 | Column | Uitgave 8/2011

GZ - Psychologie 8/2011

Psychofarmaca in de westerse eerstelijnsgezondheidszorg

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 8/2011
Auteur:
Prof. dr. J.J.L Derksen
Belangrijke opmerkingen
Prof. dr. J.J.L Derksen is werkzaam als eerstelijnspsycholoog

Samenvatting

Tot 11.000 voor Christus, het einde van de laatste ijstijd, leefden er uitsluitend jagers en verzamelaars op deze aardbol. Vanaf die tijd ontstond er een indrukwekkend en nog onvoldoende begrepen verschil in ontwikkelingssnelheid tussen de diverse bevolkingsgroepen. Tot 1.400 lag China aan kop, maar ze schaften de vloot af en hun filosofie (Confucianisme) was zo fatsoenlijk en deugdzaam dat ze het niet konden redden van de Joodschristelijke traditie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2011

GZ - Psychologie 8/2011 Naar de uitgave