Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-1997 | Gehoord | Uitgave 3/1997

Tijdschrift voor Psychotherapie 3/1997

Psychoanalytische psychotherapie: persoon of symptoom. Studiedag van de Nederlandse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie (NVPP), 14 juni 1996 in De Reehorst, Ede

Tijdschrift:
Tijdschrift voor Psychotherapie > Uitgave 3/1997
Auteur:
A. M. den Hollander
Belangrijke opmerkingen
A.M. den Hollander is psychiater, werkzaam op de afdelingen psychotherapie en adolescenten van de RIAGG 's–Hertogenbosch e.o.

Samenvatting

Het doel van de vijfde studiedag van de NVPP was om vanuit verschillende invalshoeken te bespreken wanneer met een op het symptoom gerichte behandeling kan worden volstaan, en wanneer juist een behandeling van de persoon(lijkheid) aangewezen is.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Tijdschrift voor Psychotherapie

Het Tijdschrift voor Psychotherapie biedt informatie over nieuwe ontwikkelingen in de psychotherapie in binnen- en buitenland, over opleidingen, over wetenschappelijk onderzoek, over casuïstiek, over boeken en congressen.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/1997

Tijdschrift voor Psychotherapie 3/1997 Naar de uitgave