Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2013 | Forum | Uitgave 6/2013

Psychopraktijk 6/2013

Psychiater bij uitstek hoofdbehandelaar gespecialiseerde GGZ

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 6/2013
Auteurs:
Mr.drs. Judith Godschalx-Dekker, Mr.dr. Emke Plomp, Dr.mr Christiaan Vinkers, Dr.mr Chris Vleugels
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vindt u een discussie over een actuele of heikele kwestie. Mr. drs. Judith Godschalx-Dekker, arts in opleiding tot psychiater, Utrecht (Judith_Anna_Dekker@hotmail.com); mr. dr. Emke Plomp, psychiater, Den Haag; dr. mr. Christiaan Vinkers, arts in opleiding tot psychiater, Utrecht; mr. drs. Chris Vleugels, psychiater, Montfort.
Wij waarderen het dat collega Visser in het vorige nummer van PsychoPraktijk1 de moeite heeft genomen om op ons artikel over de juridische context van het hoofdbehandelaarschap in de gespecialiseerde GGZ2 te reageren. Het is goed dat de discussie hierover breed wordt gevoerd. Multidisciplinaire opinievorming is daarbij belangrijk. Wij zijn de redactie dankbaar voor de gelegenheid die zij ons geboden heeft om onze eerdere bijdrage nader toe te lichten.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2013

Psychopraktijk 6/2013 Naar de uitgave

Cliëntenvoorlichting

Optimistisch denken

Redactioneel

Redactioneel