Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2013 | Interview | Uitgave 5/2013

Tijdschrift voor praktijkondersteuning 5/2013

“Protocollen van andere praktijken kun je niet zomaar overnemen”

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 5/2013
Auteur:
Sietsche van Gunst
Belangrijke opmerkingen
Heb je vragen naar aanleiding van het interview met Maaike Duijm, dan kun je haar mailen: info@huisartsenpraktijkdevecht.nl, ter attentie van Maaike Duijm.
Een primeur: bij dit nummer is de NHG-Standaard Diabetes mellitus type 2 gevoegd! Enkele maanden geleden stuurde Maaike Duijm uit Groningen een e-mail waarin zij de redactie vroeg om de nieuwe diabetesstandaard bij het tijdschrift te voegen, zodat zij van deze standaard een protocol kon maken. Nieuwsgierig naar het hoe en waarom ging ik bij haar op bezoek in de Groninger binnenstad.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2013

Tijdschrift voor praktijkondersteuning 5/2013 Naar de uitgave

Weet je dit?

Antwoorden