Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2010 | Niews van de Vereniging voor Psychogeriatrie | Uitgave 4/2010

Denkbeeld 4/2010

Projectvoorstel ‘De Kracht van het Persoonlijke’

Aandacht voor de (persoonlijke) relatie tussen zorgverlener en persoon met dementie

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 4/2010
Auteur:
Paul Geelen
Belangrijke opmerkingen
Reageer!
Reacties op de VPG-pagina en op de inhoud van DENKBEELD kunt u rechtstreeks kwijt op onze website:www.​devpg.​nl of via de e-mail:http://​secretariaat@devpg.​nl.
Congres Professioneel werken in de ouderenzorg: SUCCESVOLLE METHODIEKEN UIT DE PRAKTIJK 14 OKTOBERwww.​bsl.​nl/​congresouderenzo​rg
specialist ouderengeneeskunde en voorzitter
Wordt u enthousiast van het plan? Of bent u er nieuwsgierig naar? Wilt u een bijdrage leveren of zou u in uw instelling een themamiddag willen organiseren? Lees dan de uitgebreide versie van het projectplan opwww.​devpg.​nl en neem via de website contact met ons op. U kunt ons ook volgen via twitter:www.​twitter.​com/​devpgnl.
Het bestuur van de VPG heeft een projectvoorstel geformuleerd om handen en voeten te geven aan het thema ‘De Kracht van het Persoonlijke’. Op deze VPG-pagina meer aandacht voor dit plan.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2010

Denkbeeld 4/2010 Naar de uitgave

OriginalPaper

Ja, het zal wel…

Minithema: Dementie op jonge leeftijd: Onder de loep Wetenschappelijk onderzoek nader

Ouder jong dement, kinderen vroeg volwassen