Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2014 | Uitgave 1/2014

Jeugdbeleid 1/2014

Process of social support pervades all the education system

Tijdschrift:
Jeugdbeleid > Uitgave 1/2014
Auteur:
Prof. Dr. Angelina V. Zolotareva
Belangrijke opmerkingen
Prof. dr. Angelina V. Zolotareva is hoogleraar Pedagogiek en hoofd van het departement Onderwijsmanagement van de Yaroslavl State Pedagogical University named after K.D. Ushinsky. Reactie?
Angelina Zolotareva, hoogleraar aan de Universiteit van Yaroslavl, is een expert op het gebied van non-formal education, een van de door Clarijs geopperde beleidsideeën om te ontsnappen aan de traditionele Nederlandse beleidsoplossingen. Zij beschrijft hoe het hele Russische onderwijssysteem, en zeker de sector van non-formal education, sociale ondersteuning biedt aan kinderen. Dat is een andere, lichtvoetigere manier van ondersteuning bieden teneinde zwaardere vormen van jeugdzorg te voorkomen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2014

Jeugdbeleid 1/2014 Naar de uitgave

EditorialNotes

Vooraf