Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2017 | Educatie probleemgedrag bij dementie | Uitgave 3/2017

TPO - De Praktijk 3/2017

Probleemgedrag bij dementie

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 3/2017
Auteurs:
Michelle Kromhout, Frederik Jan Bruijel

Samenvatting

Probleemgedrag bij dementie is een zware belasting voor de persoon zelf, zijn naaste omgeving en de zorgverleners. Door vroeg in te grijpen zijn escalatie van problemen, verlies van welbevinden en onnodige zorgkosten te voorkomen. De praktijkverpleegkundige/-ondersteuner kan hierin een cruciale rol spelen, zowel in het verpleeghuis als in de thuissituatie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2017

TPO - De Praktijk 3/2017 Naar de uitgave

Kennis lesa zorg voor kwetsbare ouderen

Uitgelicht LESA Zorg voor kwetsbare ouderen

Implementatie e-healthprogramma

Kleurjeleven e-healthprogramma in de praktijk

Kennisquiz

Weet je dit?

Interview leonie bosch

Nog zoveel te ontwikkelen

Kennisquiz

Antwoorden