Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2016 | Commentaar | Uitgave 10/2016

Huisarts en wetenschap 10/2016

Pro-actieve zorg voor kwetsbare ouderen: terug bij af?

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 10/2016
Auteurs:
Erik van Rossum, Hein van Hout
Belangrijke opmerkingen
Zuyd Hogeschool, Nieuw Eyckholt 300, 6419 DJ Heerlen: dr. E. van Rossum, lector Zorginnovaties voor kwetsbare ouderen; programmaleider Wijkgerichte Zorg en Samenwerking van het Expertisecentrum voor Innovatieve Zorg en Technologie; senior onderzoeker bij Universiteit Maastricht, vakgroep Health Services Research en Academische Werkplaats Ouderenzorg Zuid-Limburg. VU medisch centrum, EMGO+ Instituut, afdeling Huisarts- en Ouderengeneeskunde: dr. H.P. van Hout, universitair hoofddocent • Correspondentie: erik.vanrossum@zuyd.nl • Belangenverstrengeling: niets aangegeven.

Samenvatting

In het kader van het Nationaal Programma Ouderenzorg zijn verspreid over Nederland negen programma’s ontwikkeld om de proactieve zorg voor kwetsbare ouderen te verbeteren. Deze beogen om vroegtijdig problemen en risico’s aan te pakken om daarmee een achteruitgang in functioneren te vertragen en opname in een zorginstelling te vermijden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2016

Huisarts en wetenschap 10/2016 Naar de uitgave

Redactioneel

Redactioneel