Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

30-05-2019 | Beschouwing | Uitgave 7/2019

Huisarts en wetenschap 7/2019

Preventie van hardloopblessures

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 7/2019
Auteurs:
Tryntsje Fokkema, Marienke van Middelkoop
Belangrijke opmerkingen
Fokkema T, Van Middelkoop M. Preventie van hardloopblessures. Huisarts Wet 2019;62:18-20. DOI:10.1007/s12445-019-0162-3.
Mogelijke belangenverstrengeling: niets aangegeven.

Samenvatting

Hardlopen is in Nederland een populaire sport. Na veldvoetbal is het echter de sport met de meeste blessures. Onderzoeken leveren een grote verscheidenheid aan risicofactoren voor hardloopblessures op, waarvan er één in bijna alle onderzoeken voorkomt: een eerdere blessure. Hoe hardlopers blessures kunnen voorkomen, is nog steeds niet duidelijk.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Andere artikelen Uitgave 7/2019

Huisarts en wetenschap 7/2019 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws