Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2012 | Spectrum | Uitgave 6/2012

TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 6/2012

Preventie als mindset: gaat het ons lukken?

Tijdschrift:
TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen > Uitgave 6/2012
Auteur:
Monique Leijen
V&VN Verpleegkundigen Openbare Gezondheidszorg heeft met veel belangstelling het NPHF advies rondom kwaliteit van preventie gelezen. V&VN ondersteunt het advies van harte om preventie stevig te verankeren binnen de gezondheidszorg. Met name de “mindset op preventie” en het investeren in beroepsbeoefenaren zijn voor V&VN belangrijke elementen. Echter ook een kritische noot. Een andere mindset bereik je niet alleen met een nieuw kwaliteitssysteem. Er is mijn inziens meer lef nodig in de preventieve gezondheidszorg. Het is tijd te laten zien wat preventie waard is en dat vereist niet nog meer schrijven of praten maar vooral doen!

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen

TSG, het Tijdschrift voor Gezondheidswetenschappen, is het enige Nederlandstalige tijdschrift dat multidisciplinaire informatie bevat op het gebied van de volksgezondheid en gezondheidszorg. Naast de multidisciplinaire oriëntatie is de combinatie van wetenschap, beleid en praktijk uniek.

TBV Online Plus

Leden van de NVAB en NVVG hebben naast een abonnement op het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (TBV) ook online toegang tot vier tijdschriften.

BSL Academy SW-TP Saxion Parttime School jaarlicentie

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2012

TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 6/2012 Naar de uitgave