Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2014 | Artikel | Uitgave 1/2014

Psychopraktijk 1/2014

Precisiepsychiatrie

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 1/2014
Auteur:
Dr. Jaap van der Stel
Belangrijke opmerkingen
Dr. J. van der Stel is lector GGZ, Hogeschool Leiden en Senior-onderzoeker GGZ inGeest/VUmc (jaapvanderstel@gmail.com).
De GGZ heeft behoefte aan meer kennis over de ontwikkeling van nieuwe strategieën, en vooral ook over de mechanismen en de determinanten of omstandigheden waaronder deze werken bij nader gespecificeerde individuen. In plaats van de evidence-based benadering wil ik onder de vlag van ‘precisiepsychiatrie’ een lans breken voor een GGZ die hier serieus werk van maakt.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2014

Psychopraktijk 1/2014 Naar de uitgave

Redactioneel

Redactioneel