Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2019 | Educatie | Uitgave 4/2019

TPO - De Praktijk 4/2019

Praten over seks

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 4/2019
Auteurs:
Martien Vrolijk, Cynthia Hallensleben
Vragen over seksuele activiteit worden vaak terloops gesteld of op de valreep, aan het einde van een consult. Het is echter beter om hiervoor de tijd te nemen en gesprekken over seksueel welzijn een vaste plaats te geven binnen de zorg voor chronische patiënten. Dit artikel biedt daarvoor praktische adviezen en tips. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2019

TPO - De Praktijk 4/2019 Naar de uitgave

Redactioneel

Vakantie

Lezen/kijken/zoeken

Geef ook eens geen advies