Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2015 | Cursussen en opleidingen | Uitgave 4/2015

Standby 4/2015

Praten met mondige ouders

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 4/2015
Auteur:
Lienke Neef
Belangrijke opmerkingen
Wil je meer weten over het werk van Vanesse van der Schaar als opvoedcoach? Kijk dan eens op www.​overopvoedenenzo​.​nl.

Samenvatting

De klinische avond van GABAWorks! met de titel ‘How to talk with parents’ werd druk bezocht. Er was zelfs een wachtlijst voor de avond in Zwolle. Dat geeft aan dat veel mensen op zoek zijn naar het antwoord op de vraag hoe je met ouders praat nu ze steeds mondiger worden..

Onze productaanbevelingen

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2015

Standby 4/2015 Naar de uitgave