Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2018 | Boek bespreking | Uitgave 6/2018

Standby 6/2018

Praktische vaardigheden voor tandartsassistenten

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 6/2018
Auteur:
Ditte Wooning

Samenvatting

Praktische vaardigheden voor tandartsassistenten heeft tot doel de theorie met de praktijk te verbinden. Het geeft de basis- en achtergrondkennis om je vaardigheden en praktische handelingen eigen te maken. Ook helpt het om proactief te denken en doen tijdens het assisteren bij tandheelkundige behandelingen en bij het uitvoeren van zelfstandige handelingen zoals genoemd in het kwalificatiedossier Tandartsassistent.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2018

Standby 6/2018 Naar de uitgave

Editorial

Afscheid