Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2014 | Interview | Uitgave 6/2014

Tijdschrift voor praktijkondersteuning 6/2014

‘Praktijkondersteuners leren veel van telenefrologie’

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 6/2014
Auteur:
Sietsche van Gunst

Samenvatting

Patiënten met een chronische aandoening lopen groter risico op nierschade. In de Landelijke Transmurale Afspraak (LTA) Chronische nierschade staat dat voor sommige patiënten de nefroloog geconsulteerd moet worden. In de LTA staat niet hoe dat moet. In een paar regio’s in Nederland is daar een eigen invulling aangegeven door telenefrologie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2014

Tijdschrift voor praktijkondersteuning 6/2014 Naar de uitgave

Farmacotherapie

Metformine