Skip to main content
Top
Gepubliceerd in: Geron 2/2018

01-06-2018 | Participatie & ontwikkeling

Een nieuw project van Gilde Nederland

POWER Veerkracht op leeftijd

Auteur: Roselinde Van Ravestein

Gepubliceerd in: Geron | Uitgave 2/2018

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

POWER Veerkracht op leeftijd is een project voor senioren die elkaar willen inspireren om het ouder worden op een positieve manier te beleven. In dit artikel wordt het concept van POWER belicht en worden de belangrijkste uitkomsten besproken uit de inventarisatie van de ervaringen die lokale projectgroepen hebben opgedaan.
Literatuur
go back to reference Houben, P. (2002). Levensloopbeleid. Interactief levensloopbeleid ontwerpen in de tweede levenshelft. Maarssen: Elsevier. Houben, P. (2002). Levensloopbeleid. Interactief levensloopbeleid ontwerpen in de tweede levenshelft. Maarssen: Elsevier.
go back to reference Penninx, Kees (2015). Handreiking POWER Veerkracht op leeftijd, conceptontwikkeling. Hoge Zwaluwe: Gilde Nederland. De Handreiking is alleen beschikbaar voor aangesloten organisaties bij project POWER Veerkracht op leeftijd. Penninx, Kees (2015). Handreiking POWER Veerkracht op leeftijd, conceptontwikkeling. Hoge Zwaluwe: Gilde Nederland. De Handreiking is alleen beschikbaar voor aangesloten organisaties bij project POWER Veerkracht op leeftijd.
go back to reference Knip, H & Vonk, R (2017). POWER, een oriëntatie op een nieuwe levensfase. Inventarisatie van ervaringen van begeleiders met de Handreiking POWER. Dit onderzoek is op aanvraag verkrijgbaar bij  power@gilde-nederland.nl. Knip, H & Vonk, R (2017). POWER, een oriëntatie op een nieuwe levensfase. Inventarisatie van ervaringen van begeleiders met de Handreiking POWER. Dit onderzoek is op aanvraag verkrijgbaar bij  power@gilde-nederland.nl.
Metagegevens
Titel
Een nieuw project van Gilde Nederland
POWER Veerkracht op leeftijd
Auteur
Roselinde Van Ravestein
Publicatiedatum
01-06-2018
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Geron / Uitgave 2/2018
Print ISSN: 1389-143X
Elektronisch ISSN: 2352-1880
DOI
https://doi.org/10.1007/s40718-018-0035-z

Andere artikelen Uitgave 2/2018

Geron 2/2018 Naar de uitgave

Thema zorg en ondersteuning aan arbeidsmigranten

Zorg en ondersteuning aan oudere arbeidsmigranten