Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2019 | Artikel | Uitgave 8/2019

Bijblijven 8/2019

Positieve Gezondheid - de status anno 2019

Tijdschrift:
Bijblijven > Uitgave 8/2019
Auteur:
Dr. Machteld Huber
Het gedachtegoed van Positieve Gezondheid, dat de aandacht richt op gezondheidsbevordering en betekenisvol leven, wordt steeds bekender en het wordt op steeds grotere schaal toegepast. De ontwikkeling ervan in de afgelopen 10 jaar wordt beschreven en geplaatst in de context van andere inzichten over gezondheid. Sedert 2015 is de stichting Institute for Positive Health actief en er wordt een impressie gegeven van de huidige activiteiten en de plannen om verdere implementatie van Positieve Gezondheid in de zorg te bevorderen, worden kort beschreven. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Bijblijven

Bijblijven geeft inzicht in de huidige stand van zaken over onderwerpen die u als huisarts in uw dagelijkse praktijk tegenkomt. Bijblijven verschijnt 10 keer per jaar, waarbij in elk nummer een ander thema centraal staat.

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2019

Bijblijven 8/2019 Naar de uitgave