Skip to main content
main-content
Top

12-03-2020 | Podotherapie | Nieuws

Gezocht voor Podosophia

Podosophia is op zoek naar 2 podotherapeuten die het leuk vinden om tegen een vergoeding berichten aan te leveren voor de nieuwsbrief. Tevens zijn we op zoek naar een nieuw adviesraadlid.

Nieuwsbrief
Podosophia is op zoek naar 2 auteurs voor de nieuwsbrief. Voor deze nieuwsbrief lever je 1 keer per 2 maanden minimaal 3 voor podotherapeuten interessante berichten aan. Dat kan gaan om internationaal gepubliceerde onderzoeken, maar berichten mogen ook gaan over andere voor podotherapeuten relevante zaken (beleidsmatige zaken, innovaties, internationale ontwikkelingen, interessante vakgerelateerde video’s etc.).

Adviesraadlid
Teven zijn we op zoek naar een nieuw lid voor onze adviesraad in opvolging van Margreet van Putten. Adviesraadleden geven gevraagd en ongevraagd advies onder meer over: ontwikkelingen in het veld, relevante onderwerpen voor Podosophia, en kunnen eventueel relevante auteurs aandragen.

Wij zoeken een medicus die affiniteit heeft met podotherapie en het liefst ook met diabetes. Kun jij ons in contact brengen met een potentiële kandidaat? Laat het ons weten?

Meer info:
Voor bovenstaande zaken kun je contact opnemen met Maureen Limpens: m.limpens@bsl.nl of telefonisch 030-6383768. Ook als je graag nog meer info wilt.

Onze productaanbevelingen

Podosophia

Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook rui ...

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.