Skip to main content
main-content
Top

17-09-2020 | Podotherapie | Nieuws

Gezocht redactieraadlid Podosophia

Vind jij het leuk om ook op een andere manier met je vak bezig te zijn? Word redactieraadlid bij Podosophia. De redactieraad van Podosophia bestaat uit 4 podotherapeuten die onder meer de artikelen die voor Podosophia binnenkomen beoordelen op: geschiktheid voor de doelgroep, duidelijkheid, de juiste vaktermen en of er gewerkt wordt volgens de gangbare richtlijnen. Hier staat een kleine vergoeding tegenover. Lees verder na het logo.


En verder

Ook kun je onderwerpen aandragen en houd je de redactie op de hoogte van ontwikkelingen in het veld.

Daarnaast komt de redactieraad, aangevuld met klankbordleden, 1 keer per jaar bij elkaar om het tijdschrift te evalueren, trends en behoeftes in kaart te brengen en te kijken naar de verdere ontwikkeling van het tijdschrift.

Lijkt het je leuk om op deze manier mee te bepalen wat er uiteindelijk in het tijdschrift komt?

Meld je dan aan.

Voor vragen of aanmelden:

Maureen Limpens
maureen.limpens@bsl.nl
030-6383768
Onze productaanbevelingen

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Podosophia

Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook rui ...

Beeldrechten