Skip to main content
main-content
Top

03-01-2017 | Podotherapie | Nieuws

'Besef' thema Australasian Podiatry Conference

De Australisch-Aziatische Podotherapie Conferentie 2017 staat in het teken van ‘beseffen’. De conferentie, die op 24, 25 en 26 mei in Melbourne, Australië wordt gehouden, krijgt een nieuw format waarin de nadruk ligt op best practices, met informatie op maat voor de deelnemers.

 

Het thema van deze jaarlijkse conferentie is ‘besef’ – het besef dat het vak en de omgeving verandert en dat podotherapeuten mee moeten veranderen en aanpassen. Wat houden die veranderingen in? Wat is de beste (volgende) stap? Hoe voorkom je dat je vastgeroest raakt of blijft in je comfort zone? Tijdens het programma zal dit thema op verschillende momenten en manieren belicht worden.

Voor meer informatie over het programma, sprekers of het inleveren van papers kunt u terecht op de website van de organisatie: http://www.apodc2017.com.au

Onze productaanbevelingen

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Beeldrechten