Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

09-02-2021 | De praktijk van… | Uitgave 1/2021

Podosophia 1/2021

Podotherapie Westland en Plein van Welzijn in ’s‑Gravenzande

Tijdschrift:
Podosophia > Uitgave 1/2021
Auteur:
Muriël Kleisterlee

Samenvatting

Wil je verder komen met je praktijk, dan moet je flexibel zijn en je nek uit durven steken. Podotherapeut Mike Barensen kan het niet genoeg benadrukken. Verder kijken dan je neus lang is, vindt hij belangrijk. Daarom is hij fervent pleitbezorger van multidisciplinair samenwerken. Barensen kun je met recht een geboren netwerker noemen. Waar anderen beter in zijn of waar je eigen interesse minder ligt, dat moet je uitbesteden, vindt hij. Met deze insteek is hij in 2011 begonnen als podotherapeut. Sinds 2019 is zijn praktijk gevestigd in een door hem gekocht pand, dat hij Plein van Welzijn doopte. Hier werkt hij samen met tal van andere (para)medici en worden inmiddels ook diensten geleverd op het gebied van geestelijk welzijn. Zijn podotherapiepraktijk voert hij sinds 2017 samen met Samantha van Schie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Podosophia

Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook rui ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2021

Podosophia 1/2021 Naar de uitgave

Biomechanica en Bewegingsanalyse

De gespiraliseerde achillespees