Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2011 | Forum | Uitgave 1/2011

Psychopraktijk 1/2011

Pleidooi voor adviserende psychotherapie

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 1/2011
Auteur:
Drs. L. Hoekstra
Belangrijke opmerkingen
klinisch psycholoog, psychotherapeut

Abstract

In dit artikel beschrijf ik de wijze waarop ik psychotherapeutische behandelingen doe. Het geven van adviezen staat daarin centraal. Er wordt niet met patiënten onderzocht wat er zoal een rol speelt in hun (dis) functioneren, maar ze krijgen meteen duidelijke aanwijzingen waarmee ze hun problemen zelf kunnen aanpakken en oplossen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2011

Psychopraktijk 1/2011 Naar de uitgave

Onze Correspondent

Morita-therapie