Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2010 | nieuws | Uitgave 3/2010

Tandartspraktijk 3/2010

Plastic instrument-cassette

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 3/2010
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Het Amerikaanse Zirc (in Nederland vertegen-woordigd door de firma Kuraray) houdt zich sinds 1967 bezig met het organiseren en optimaliseren van tandheelkundige materialen binnen de praktijk. Zo levert Zirc het Total Color Code Management System, een assortiment van onder andere gekleurde bakken en trays om instrumenten en materialen te sorteren op behandeling. Op de website van het bedrijf worden verschillende voorbeelden van deze werkwijze getoond.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2010

Tandartspraktijk 3/2010 Naar de uitgave

restauratieve tandheelkunde

Glasionomeer vs composiet

redactioneel

Expert opinion