Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

16-10-2020 | Uw diagnose

Pijnlijke zwelling onder de tong

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap
Auteur:
Huisarts en wetenschap

Samenvatting

Een 54-jarige man komt op het spreekuur met sinds enkele dagen een pijnlijk gevoel onder de tong. De klachten zijn continu aanwezig en nemen toe als hij eet. De patiënt heeft geen zwelling gezien of gevoeld, ook niet tijdens of na het eten. De patiënt rookt niet en er is geen sprake van overmatig alcohol- of medicatiegebruik.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel