Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

27-07-2020 | Casuïstiek | Uitgave 9/2020

Huisarts en wetenschap 9/2020

Piëzogene pedale papels: geen reden tot ongerustheid

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 9/2020
Auteurs:
Meelad Habib, Vinodh Basdew, Sadhanna Badeloe, Denny Siem
Belangrijke opmerkingen
Habib SM, Basdew VR, Badeloe S, Siem D. Benigne herniaties van het subcutane vetweefsel: piëzogene pedale papels. Huisarts Wet 2020;63(9):54-5. DOI: 10.1007/s12445-020-0812-5.
Mogelijke belangenverstrengeling: niets aangegeven.

Samenvatting

Piëzogene pedale papels zijn huidkleurige of gele zwellingen aan de voeten die ontstaan door druk op de huid. Ze zijn goedaardig en geven meestal weinig klachten, dus er is geen reden tot ongerustheid. Bij hinderlijke klachten is er een aantal behandelopties, maar voor geen daarvan is adequaat wetenschappelijk bewijs.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 9/2020

Huisarts en wetenschap 9/2020 Naar de uitgave