Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2010 | Aan het woord | Uitgave 4/2010

Psychopraktijk 4/2010

Pieter Mul: ‘Ik ben heel erg onder de indruk van de gemiddelde capaciteit van de GZ-psycholoog in opleiding.’

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 4/2010
Auteur:
Marijke van Eijkeren
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vertelt iemand uit de GGZ of de academische wereld over zijn of haar ervaringen. M. van Eijkeren is journaliste

Samenvatting

Pieter Mul werkt al ruim dertig jaar als psycholoog bij de ouderenpsychiatrie in Groningen en is sinds 2004 P-opleider. We hebben een afspraak in het moderne kantorencomplex van Lentis aan de rand van Groningen. Niet echt een plek waar je de ambulante zorg voor ouderen verwacht. De entree is verrassend. De binnenhuisarchitect heeft er een modern, vrolijk ontwerp van gemaakt. Echt rustgevend is het niet, maar die rust komt vanzelf als je met Pieter praat. Een nuchtere Groninger, die overigens niet uit Groningen komt maar uit Noord-Holland. We praten over de GZ-psycholoog, de opleiding en de ouderenpsychiatrie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit online abonnement heeft u toegang tot meer dan 50 (hand)boeken en naslagwerken, 19 tijdschriften (o.a. GZ-psychologie en Kind & Adolescent Praktijk) en diverse e-learnings (van COMET tot schematherapie). Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2010

Psychopraktijk 4/2010 Naar de uitgave

Onze Correspondent

Rode pillen