Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2014 | Boekbespreking | Uitgave 2/2014

Geron 2/2014

Perspectieven op ouder worden en de sociaal professional

Tijdschrift:
Geron > Uitgave 2/2014
Auteur:
Gerrit Wolfswinkel
Belangrijke opmerkingen
Joost van Vliet en Jan. S. Jukema (red.) (2014). Perspectieven op ouder worden en de sociaal professional. Den Haag: Boom Lemma. (368 pagina’s, € 39,50, ISBN 978-90-5931-988-2).

Over de auteur

Gerrit Wolfswinkel is oud-docent MWD aan Hogeschool De Horst in Driebergen/Amersfoort met als speciaal aandachtsgebied ouder worden en ouderenwerk. Daarvoor werkte hij bij de HBO Bejaardenwelzijnswerk in Den Haag en de Landelijke Stichting Opleidingen Bejaardenwerk (LSOB).

Abstract

‘Ouder worden is divers worden’. Dat is het credo van dit onlangs verschenen boek. In dit lijvige werk komen uitgebreid actuele thema’s en nieuwe inzichten met betrekking tot het proces van ouder worden, beeldvorming en benadering en de daarmee samenhangende vraagstukken aan de orde.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Gerōn

Gerōn is een tijdschrift over ouder worden in de moderne samenleving, met informatie en opinies uit beleid, praktijk en wetenschap.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2014

Geron 2/2014 Naar de uitgave

Tijdschriftbespreking

De derde leeftijd v/m

Gesignaleerd

Gesignaleerd