Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2013 | Uitgave 5/2013

Denkbeeld 5/2013

Persoonsgerichte zorg aan huis

Dementia Care Mapping voor de thuiszorg

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 5/2013
Auteurs:
Annemieke Visser, Fetsje Haakma, Aukje Post
Belangrijke opmerkingen
Tekst annemieke visser, fetsje haakma en aukje post Beeld stijn rademaker/hollandse hoogte Annemieke Visser is andragoog en senioronderzoeker bij de afdeling Toegepast gezondheidsonderzoek van het universitair medisch centrum groningen. Fetsje Haakma is trainer dcm bij dcm nederland. Aukje Post is projectleider ,trainer en consultant dcm bij dcm nederland
Dementia care mapping blijkt een effectief middel om de zorg voor mensen met dementie te verbeteren. Tot nu toe was de methode echter alleen geschikt voor gebruik in de intramurale sector. Daarin komt nu verandering.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2013

Denkbeeld 5/2013 Naar de uitgave

OriginalPaper

Allen voor allen