Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2012 | Psychodiagnostiek | Uitgave 4/2012

Psychopraktijk 4/2012

Persoonlijkheidsstoornissen in de DSM-5

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 4/2012
Auteur:
Theo Ingenhoven
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vindt u bijdragen over werkwijzen of instrumenten uit de psychodiagnostiek.
Dr. T.J.M. Ingenhoven is psychiater/groepspsychotherapeut in het Centrum voor Psychotherapie in Lunteren en plv. opleider in Pro Persona (t.ingenhoven@tip.nl). Hij is voorzitter van het Podium Persoonlijkheidsdiagnostiek DSM-5 van het Landelijk Kenniscentrum Persoonlijkheidsstoornissen en medevoorzitter van de landelijke Psychiater Expertgroep Persoonlijkheidsstoornissen. Recent verscheen onder zijn hoofdredactie hetHandboek Borderline Persoonlijkheidsstoornis.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2012

Psychopraktijk 4/2012 Naar de uitgave