Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

09-11-2020 | Beschouwing | Uitgave 12/2020

Huisarts en wetenschap 12/2020

Persoonlijke gezondheidscounseling via e-health

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 12/2020
Auteurs:
Hein de Vries, Stan Vluggen
Belangrijke opmerkingen
De Vries H, Vluggen S. Persoonlijke gezondheidscounseling via e-health. Huisarts Wet 2020;63(12):50-3. DOI:10.1007/s12445-020-0930-0.
Mogelijke belangenverstrengeling: niets aangegeven.

Samenvatting

Zowel in de huisartsenpraktijk als in de klinische setting krijgt een gezonde leefstijl en trouw medicijngebruik meer aandacht bij chronische patiënten. Naast face-to-face-counseling kan leefstijl- en medicatieadvies ook via e-health plaatsvinden. E-health-interventies zijn effectief én kosten-effectief gebleken. Wanneer onderbouwd met een gedegen theoretisch gedragsmodel, kan e-health een zinvolle en waardevolle aanvulling zijn op face-to-facecounseling.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 12/2020

Huisarts en wetenschap 12/2020 Naar de uitgave