Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2011 | Interdisciplinaire samenwerkingwérkt (2) | Uitgave 12/2011

Tandartspraktijk 12/2011

Persisterende pijnklachten na extracties

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 12/2011
Auteur:
Dr. A. W. J. van Pelt
Belangrijke opmerkingen
(1954) werkte na zijn studie tandheelkunde van 1978-1985, van 1984-1999 in een algemene (groeps)praktijk. Van 1991-2011 was hij verbonden aan het Martiniziekenhuis en sinds 2000 weer aan het Academische Centrum Mondzorg Groningen, belast met onderwijs in de Restauratieve tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Sinds 1990 tevens gastdocent ACTA. Is mede-oprichter van de NVVRT. Thans is hij zowel bij het UMCG werkzaam als in Rotterdam in de nieuwe verwijspraktijk PRO Rotterdam (prothetiek, restauratief, orthodontie). In december 2010 verwierf Hans de EPA-erkenning Prosthodontics.
Het nauwgezet in kaart brengen van alle problemen is een absolute voorwaarde voor elke rehabilitatie. In de vorige casus (TP november) bleek dat de ontoereikende front-hoektandgeleiding een functioneel en esthetisch herstel in de weg stond. Een orthodontische voorbehandeling bleek de basis te kunnen leggen voor een rehabilitatiemet restauratievemiddelen. In onderstaande casus,metmeer complicerende factoren, is een chirurgische voorbehandeling aangewezen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 12/2011

Tandartspraktijk 12/2011 Naar de uitgave

Tandarts in de praktijk

‘Ik ga gewoon door’

Klachten in de Tandartspraktijk

De wet als bedreiging