Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2013 | Forum | Uitgave 3/2013

TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 3/2013

Patiëntenregistraties voor goed gebruik geneesmiddelen

Gegevens Voor Gezondheid En Zorg

Tijdschrift:
TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen > Uitgave 3/2013
Auteurs:
Benien Vingerhoed-van Aken, Saco de Visser
Belangrijke opmerkingen
Deze rubriek biedt de ruimte voor de bespreking van belangrijke ontwikkelingen rond landelijke en lokale gezondheids- en zorgregistraties, waartoe ook gezondheidsenquêtes en epidemiologische surveys worden gerekend. Voor inlichtingen kunt u terecht bij Margreet Bloemers (bloemers@zonmw.nl) die deze rubriek beheert.
Forum biedt onder meer plaats aan ingezonden commentaren en reacties, korte praktijkbijdragen, congresverslagen en boekbesprekingen. Aanwijzingen inzake lengte, opmaak en wijze van inzending (per e-mail) zijn verkrijgbaar bij het redactiesecretariaat. De redactie behoudt zich het recht voor om te redigeren en/of te bekorten.
Het ZonMw programma Goed Gebruik Geneesmiddelen (GGG) richt zich op verbetering van de farmacotherapeutische zorg in de klinische praktijk: doelmatige inzet van geneesmiddelen bevorderen door kennis te verzamelen over de werkzaamheid en veiligheid van geneesmiddelen in de praktijk. Om dit te bereiken wordt naast onderzoek ook gewerkt aan patiëntenregistraties om gegevens over geneesmiddelengebruik en de effecten ervan systematisch beschikbaar te maken.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen

TSG, het Tijdschrift voor Gezondheidswetenschappen, is het enige Nederlandstalige tijdschrift dat multidisciplinaire informatie bevat op het gebied van de volksgezondheid en gezondheidszorg. Naast de multidisciplinaire oriëntatie is de combinatie van wetenschap, beleid en praktijk uniek.

TBV Online Plus

Leden van de NVAB en NVVG hebben naast een abonnement op het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (TBV) ook online toegang tot vier tijdschriften.

BSL Academy SW-TP Saxion Parttime School jaarlicentie

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2013

TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 3/2013 Naar de uitgave

Wetenschappelijke artikelen

50 jaar GVO en Gezondheidsbevordering