Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2021 | Casus restauratieve tandheelkunde | Uitgave 3/2021

Tandartspraktijk 3/2021

Patiënt in zijn element

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 3/2021
Auteur:
Melissa Swart
Belangrijke opmerkingen
Auteurs
Melissa Swart MSc (Radboud UMC, 2013) is restauratief tandarts i.o. Ze is werkzaam in Haarlem bij tandartsenpraktijk Mondig en in Aerdenhout bij tandartsenpraktijk Kennemerland. Voorts is ze opleider bij gaaf. education.

Samenvatting

Een rotte tand is snel getrokken. Toch kan ook een schijnbaar verloren element soms worden gered, vooral als de patiënt gemotiveerd is en openstaat voor een behandeling met een gereduceerde kans van slagen. Extractie kan altijd nog en het beste implantaat is nog altijd je eigen element. Een verslag van zo’n behandeling en het scheppen van eerlijke verwachtingen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2021

Tandartspraktijk 3/2021 Naar de uitgave

Kennistoets Tandtechniek

Doe méér met POM

Casus Gnathologie/restauratieve tandheelkunde (deel 2)

Als kauwen en lachen weer mogelijk is

Casus Prothetische tandheelkunde

Kokhalsproblematiek? Scannen!