Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2006 | Paradontologie | Uitgave 3/2006

Tandartspraktijk 3/2006

Parodontologie in de praktijk (42)

Parodontale nazorg móet (2)

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 3/2006
Auteur:
J. P. van Hoeve
Belangrijke opmerkingen
tandarts

Samenvatting

In de vorige bijdrage over parodontale nazorg, in TP 10 (oktober) 2005, is het belang en de noodzaak van parodontale nazorg aan de hand van een casus met terugkerende parodontitis uitvoerig besproken. De het hoe en waarom plus de principes van de nazorgbehandelingen en consequenties voor tandarts en patiënt zijn daarbij uiteengezet.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2006

Tandartspraktijk 3/2006 Naar de uitgave

Redactioneel

Poortwachter

Mondverzorging

Gedreven onderzoeker

Feedbak post

Antibioticabeleid