Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2014 | Uitgave 4/2014

Tandartspraktijk 4/2014

Parodontitis en implantaten

Implanteren is mogelijk, maar vraagt om strenge nazorg

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 4/2014
Auteur:
Anna Louropoulou
Belangrijke opmerkingen
Anna Louropoulou Msc studeerde in 2002 af als tandarts aan de Dental School of Aristotle University te Thessaloniki, Griekenland. In 2007 behaalde zij haar postacademisch diploma in de parodontologie aan het ACTA. Sindsdien werkt zij als parodontoloog-implantoloog in de Kliniek voor Parodontologie te Rotterdam en als onderzoeker en docent bij de sectie Parodontologie aan het ACTA. Haar promotieonderzoek betreft de reiniging/decontaminatie van implantaatoppervlakken.
Met dank aan Manfred Leunisse, orthodontist, en Hans van Pelt, prosthodontist.
Literatuur kan opgevraagd worden via het e-mailadres <redactie-tp@planet.nl>

Samenvatting

Implantaten hebben een slechte prognose als zij geplaatst worden in een ontstoken mond. In deze casus wordt een patiënt besproken bij wie sprake is van lokaal ernstige parodontitis in de esthetische zone alsmede agenesie van de 23 waarvoor een implantaat gewenst wordt. Hoe nu verder?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2014

Tandartspraktijk 4/2014 Naar de uitgave

Onwetend zondigt men niet

Carieuze leefstijl

Gewone en ongewone patiënten

Slijmcysten

Product nieuws

Product nieuws