Skip to main content
main-content
Top

14-07-2021 | Paramedische zorg | Nieuws

Vanaf september weer mogelijk om opleiding Podotherapie in deeltijd te volgen

In september starten bij Fontys drie nieuwe deeltijdopleidingen namelijk, Logopedie, Mens & Techniek en Podotherapie.

Fontys Paramedische Hogeschool biedt al geruime tijd voltijdopleidingen voor Fysiotherapie, MBRT, Logopedie, Mens & Techniek - Orthopedische (schoen)technologie, Gezondheid en Podotherapie aan. Tevens biedt de school diverse post-hbo-opleidingen en cursussen aan. Daar komen nu de deeltijdopleidingen Logopedie, Podotherapie en Mens & Techniek – Orthopedische (schoen)technologie bij.

Campage

Om hier meer bekendheid aan te geven, heeft Fontys de campagne 'Maak de stap' gelanceerd. De campagne kreeg een herkenbare uitstraling en boodschap. Deze zijn zowel in video als stilstaand beeld gebruikt. In de video’s zijn twee verhaallijnen naast elkaar in beeld te zien. Rechts het beeld van de student (toekomstig specialist) en links een beeld van de persoon met een zorgvraag. Beide levens ogen hetzelfde. De clou is echter dat beide personen samenkomen in de praktijk waar ze elkaar ontmoeten. Met de opnames wil het instituut laten zien hoeveel positieve impact de paramedisch specialist heeft op de levens van anderen. De personen in de video's zijn eigen studenten en cliënten van Fontys Paramedische Hogeschool.

Bekijk de video’s op www.fontys.nl/paramedisch/maakdestap


Onze productaanbevelingen

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Podosophia

Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook rui ...

Beeldrechten