Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2009 | Nieuws | Uitgave 10/2009

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde 10/2009

Pan-Europese opiniepeiling over veiligheid en gezondheid op het werk

Tijdschrift:
TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde > Uitgave 10/2009
Auteur:
   

Samenvatting

Het Europees Agentschap voor Veiligheid en Gezondheid op het werk (EU-OSHA) heeft de resultaten bekendgemaakt van de Pan-Europese opiniepeiling over veiligheid en gezondheid op het werk. Aan het representatieve onderzoek namen uit iedere EU-lidstaat 1000 mensen deel, die zodanig waren geselecteerd dat verschillende leeftijden en educatieve en beroepsachtergronden waren vertegenwoordigd. De enquêtes zijn in april en mei 2009 afgenomen. De vragen waren erop gericht te achterhalen hoe de Europese burger denkt over het belang van veiligheid en gezondheid op de werkplek, over hoe bewust werknemers hiervan zijn, over de huidige normen voor veiligheids- en gezondheidspraktijken en over de mogelijke veranderingen hierin ten gevolge van de economische crisis.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

TBV Online Plus

Leden van de NVAB en NVVG hebben naast een abonnement op het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (TBV) ook online toegang tot vier tijdschriften.

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde

TBV is het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde. Kiest u voor TBV, dan blijft u op de hoogte van wetenschappelijke onderzoeken, praktijkonderzoeken, opinies, boekbesprekingen en nieuws van de vereniging.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2009

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde 10/2009 Naar de uitgave

Verenigingsnieuws

NVAB