Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2014 | Drieluik | Uitgave 3/2014

Pallium 3/2014

Palliatief voedingsbeleid: hoe geef je dat vorm?

Tijdschrift:
Pallium > Uitgave 3/2014
Auteur:
Hester Zitvast
Belangrijke opmerkingen
Wilt u reageren op dit artikel? Stuur uw reactie naar mieke.vandalen@bsl.nl.
Hester Zitvast is journalist.

Samenvatting

Lekker eten is in de laatste levensfase heel belangrijk. Het zijn niet de hoeveelheden die ertoe doen, het gaat om de smaak. Genieten van verse tomatensoep. Of van asperges. Wat is er allemaal mogelijk? Drie deskundigen geven antwoord.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

Pallium

Pallium volgt de medische en verpleegkundige ontwikkelingen op het gebied van palliatieve zorg. Daarbij is de praktijk de belangrijkste leidraad. Hoewel de ontwikkelingen in Nederland en Vlaanderen vooral betrekking hebben op de zorg voor stervenden, streeft de redactie ernaar een breder spectrum van palliatieve zorgverlening te beschrijven.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2014

Pallium 3/2014 Naar de uitgave