Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2013 | Onze Correspondent | Uitgave 2/2013

Psychopraktijk 2/2013

Paardjes van Troje

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 2/2013
Auteur:
Kim Helmus
Belangrijke opmerkingen
Msc. is GZ-psycholoog en cognitief gedragstherapeut i.o. Sinds drie jaar werkt ze op verschillende afdelingen van het Psychosecircuit van GGZ-Drenthe. Dit is de laatste column van Kim over haar wereldreis langs antistigma-projecten.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en een e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2013

Psychopraktijk 2/2013 Naar de uitgave