Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2017 | In gesprek | Uitgave 4/2017

Denkbeeld 4/2017

Overal een oplossing voor

Vader en zoon Zwennes over hun werk voor mensen met dementie

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 4/2017
Auteur:
Frans Hoogeveen
Belangrijke opmerkingen
Frans Hoogeveen is hoofdredacteur van Denkbeeld, gz-psycholoog bij Florence en zelfstandig gevestigd specialist dementiezorg. Zie: www.​franshoogeveen.​com.

Samenvatting

Vader John (62) en zoon Donny Zwennes (36) zijn allebei de dementiezorg ingerold. Vanuit een heel ander vak, maar zeker niet onafhankelijk van elkaar. John is geluidsman in hart en nieren, maar heeft inmiddels ook een bloeiend bedrijf in op maat gemaakte en betaalbare domotica voor mensen met dementie. Donny veranderde van voorlichter bij de Kamer van Koophandel in gespecialiseerd verhuizer van kwetsbare ouderen en heeft als zodanig nu vijf fulltime medewerkers in dienst. Frans Hoogeveen sprak met deze twee opmerkelijke Hagenaars.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2017

Denkbeeld 4/2017 Naar de uitgave

Achter de voordeur

De juiste activiteit

Hartenkreet

Wel of niet